24 Nisan 2018 Salı

DOĞU EKSPRESSİ

Yine bir kalıp cümle -Sen kesin binmişsin dir anlat bakalım nasıldı?

ben her halde müneccim im hemen anlayacağım neye bindim, ne yaptım ben yine de haberim yok? Ben yine neler yapmış sam?

Sonunda bir iş için doğu ekspressi ne bindim. sosyal medya sağ olsun o kadar haber yapıldı ki ben de bir fırsat buldum binebilmek için. Yine sosyal medyada haberlerde bahsedildiği gibi Babaannem köye gidecek yer yok gidemiyor gibi saçma bir durum yok.

Tamam yataklı ve örtülü kuşetli ler genel olarak dolu ama o da imkansız değil denerseniz bulursunuz. sadece tembellik yapmayın sen bulursun sen halledersin gibi yaklaşımlardan vazgeçip siz de deneyin.

Sol başta bütün dişleri görünen bu arkadaş gibi birton hazırlık yaptıktan sonra malesef beklediğiniz kimse gelmeye bilir. İçerdeki her kes ise tren deki ve olayın rahatlığından yalnız kalmış adama destek olmak için gelmiş kişi ler. Tren yolculuğu onun için hayal ettiği gibi olmadı umarım sonu hayellerindeki gibi olur.



 tren e binen herkes büyük hazırlıklar içinde asıl amaç bir yere varmak değil asıl amaç eğlenmek ve sosyal medyada yapılacak paylaşımlar. Listeler hazırlıyarak tren e binen mi ararsınız yoksa şehirden köyüne dönmeye çalışan bir insan selimi hepimiz aynı trende aynı yemekli vagonlar da zamanı ve yolculuğumuzu geçirerek gitmek istediğimiz yere vardık.

 Benim bu koca araç a biniş amacım iş olduğu için çok zevkli olduğu gibi çok da eziyete dönüştü, bu uzun yolun bir başına bir sonuna sürekli yürüdük durduk amacımız iş olunca her an bir görüntü yakalamaya uğraşırken trenin sesi, insanların bağırarak konuşmaları bazen çok yorucu geldi.
Tren in son durağı benim için bir RÜYA bir HAYAL çünkü son durağı benim MEMLEKETİM. 

ÜÇÜNCÜ BOSNA - HERSEK

gercekten keske daha fazla Gore bilsem dediğim yerlerden birisi Bosna  Hersek. Güzel ama gelişmesine  çok izin verilmemiş ülkeye ilk gelişim...